23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt domicil fejret med snoreklip af Holbæks borgmester

Entreprenør Søren Kristiansen har opført en 1.200 kvadratmeter stor bygning med både kontorfaciliter, lagerhal, vaskeplads og materialeplads. Domicilet blev indviet fredag den 6. september med tale og snoreklip af Holbæks borgmester.

Fredag den 6. september bød adm. direktør Carl-Ole Holbøll velkommen til indvielsen af Entreprenør Søren Kristiansens nye domicil. Holbæks borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, var til stede for at markere begivenheden, hvor hun klippede snoren og holdt en tale, der understregede Entreprenør Søren Kristiansens betydning som en del af Holbæk Kommunes identitet og stolthed. Hendes ord blev modtaget med stor glæde af de fremmødte, der talte mere end 100 deltagere, herunder ansatte, samarbejdspartnere og kunder, som alle var med til at fejre denne store dag.

Bag opførelsen af bygningen står Entreprenør Søren Kristiansen og Holbøll, som har skabt en imponerende 1.200 kvadratmeter stor bygning, der omfatter både kontorlokaler, lagerhal, vaskeplads og en materialplads.

I 2019 solgte den daværende ejer, Søren Kristiansen, virksomheden til Holbøll A/S. Lige siden har virksomheden haft til huse i pavilloner, mens alle maskiner og materialer har haft plads under åben himmel på Rørvangsvej i Holbæk. Den nye bygning er en betydelig opgradering fra de tidligere pavilloner og giver entreprenørvirksomheden de optimale rammer for fortsat vækst og udvikling.

Inde i bygningen er der nu 400 kvadratmeter dedikeret til moderne kontorfaciliteter og en imponerende 800 kvadratmeter stor lagerhal til opbevaring af materialer og maskiner. Med den nye lagerhal har Entreprenør Søren Kristiansen nu mulighed for at huse nogle af maskinerne fra Holbøll Maskiner, som hidtil har haft base i Næstved. Med lagerplads i Holbæk kan driften effektivises og transporttiden reduceres.

 

Den korte version

  • Entreprenør Søren Kristiansen A/S har opført en 1200 kvadratmeter stor bygning på Rørvangsvej i Holbæk.
  • Den nye bygning rummer 400 kvadratmeter kontorer og en 800 kvadratmeter hal til opmagasinering af materialer og maskiner.
  • Fredag den 6. september afholdtes indvielsesfest med inviterede kunder og samarbejdspartnere.
  • Virksomheden planlægger at opføre endnu en bygning på grunden til udlejning til en lokal virksomhed.
Entreprenør Søren Kristiansen A/S
Rørvangsvej 41
4300 Holbæk
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26130654

Kontaktperson

AL
Allan Løfwall-Johansen
alj@soeren-kristiansen.dk

Send til en kollega

0.062