23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rejsegilde i Løvvangen

Frandsen & Søndergaard er bygherrerådgiver i det ambitiøse "Løvvangen InBetween"-projekt i Nørresundby, hvor et nyt mødested skal skabe forbindelse mellem Løvvangen og resten af byen. Projektet inkluderer sundhedsfaciliteter og grønne områder, og byggeriet er emissionsfrit, som bidrager til et bedre arbejdsklima og en mere bæredygtig fremtid.

Fredag den 13. september 2024 blev en vigtig milepæl nået i det ambitiøse projekt "Løvvangen InBetween" i Nørresundby, da der blev afholdt rejsegilde under den klare blå himmel. Projektet er igangsat af Aalborg Kommune med visionen om at omdanne det tidligere skoleområde til et dynamisk, grønt byrum, der forbinder Løvvangen med resten af Nørresundby. Det blev markeret med taler fra bl.a. Rådmand Jes Lunde og Christian Bundgaard fra HP Byg, der præsenterede byggepladsens emissionsfri tilgang – en banebrydende løsning, der allerede har haft positiv indvirkning på arbejdsmiljøet og bæredygtigheden.

Frandsen & Søndergaards rolle som bygherrerådgiver

Som bygherrerådgiver spiller Frandsen & Søndergaard en afgørende rolle i projektet. Deres omfattende erfaring med rådgivning i komplekse byggeprojekter sikrer, at udviklingen af Løvvangen InBetween forløber glat og i overensstemmelse med de juridiske og tekniske krav. Projektet er en vigtig del af Nørresundbys transformation, hvor den tidligere Løvvangskole blev lukket, og området nu skal revitaliseres. Det nye projekt sigter mod at skabe et sammenhængende byrum med borgernære funktioner som klinikker, træningsfaciliteter og fællesområder, hvilket vil give lokalområdet nyt liv.

Løvvangen InBetween – et nyt samlingspunkt i Nørresundby

Med en investering på 21 millioner kroner fra Aalborg Kommune er målet at skabe et nyt mødested i Løvvangen, der styrker områdets sammenhængskraft. Udover de sundhedsfremmende faciliteter skal området aktivere borgerne og tilbyde en række nye aktiviteter. De grønne områder omkring Løvvangen vil blive forbedret, og mødestedet vil fungere som bro mellem forskellige boligområder, hvilket understøtter fællesskabet og skaber livskvalitet for alle aldersgrupper og baggrunde.

Frandsen & Søndergaard arbejder tæt sammen med alle involverede parter, herunder Aalborg Kommune og totalentreprenøren HP Byg, for at sikre, at projektets vision realiseres og tilfører området en vigtig ny funktion.

 

 

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062