23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AI til din virksomhed? Bestil gratis workshop nu.

Få den optimale AI-løsning, der understøtte dine forretningsgange og skaber konkurrencefordele. Bestil en gratis workshop til design af AI-løsning, der giver værdi i din virksomhed.

Få udbytte af AI og skab ekstra konkurrencefordele

SOAK har de senere år udviklet et stort antal AI-løsninger. AI-løsningerne har bidraget til den daglige drift, ved at automatisere opgaver, forudsige vedligeholdelsesbehov, forudsige ordreindgang og prisstrukturer, forbedre sikkerheden og udvikle intelligente chatbots. Det er alt sammen eksempler på områder, som kan skabe fordele i mange virksomheder og for virksomhedens kunder. 

AI er relevant i mange sammenhænge og kan bringe indsigt og bidrage til automatisering af forrtningsgange.

Ofte anvender SOAK Microsoft Fabric som en platform, lige fra dataanalyse til AI og machinelearning. Afhængig af dine behov og udgangspunkt anbefaler vi i forbindelse med workshop  både værktøjer og løsning.  

Erfaringen er, at mange virksomheder gerne vil i gang med AI, men det kan være svært at få taget de første skridt. 

Gratis workshop

Muligheder er der nu for at bestille en gratis workshop, hvor SOAK's eksperter i AI sammen med dig kan definere hvordan en AI-løsning kan sættes sammen til netop det, der er relevant i din virksomhed og derved sikre at løsningen vil bringe værdi.

Læs om vores tilbud om gratis AI-workshop her

Kontakt

SOAK A/S
Tel: +45 71 74 11 00
E-mail: info@soak.dk

 

 

SOAK A/S
Klamsager 35 th
8235 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31274486

Kontaktperson

MP
Mike Poulsen
mp@soak.dk

Send til en kollega

0.109