23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reducer produktionsstop og ulykker med effektiv vedligeholdelse af jeres tekniske udstyr

I en travl produktionsvirksomhed, på byggepladser og lignende er det afgørende at have styr på alt vedrørende det tekniske udstyr. Ønsker I en smart og effektiv måde at administrere jeres maskiner og værktøjer på, så læs om fordelene ved det digitale system SOSWEB og modulet ”Teknisk udstyr” her.

Med SOSWEB er det nemt at administrere alt fra håndværktøj til tunge maskiner, og at sikre at både lovpligtige og almindelige eftersyn overholdes.


Teknisk udstyr giver overblik, effektivitet og sikkerhed

I modulet ”Teknisk Udstyr” har I mulighed for at oprette og få overblik over alle virksomhedens maskiner og værktøjer. I kan nemt opbygge en plan for vedligeholdelse med faste intervaller og opsætte systemet til automatisk at give besked til udvalgte personer, når det er tid til at udføre eftersyn. Det betyder færre spekulationer og mere tid til at fokusere på driften. I sikrer jer samtidig mod unødvendige produktionsstop, dyre reparationer og ulykker, der let kunne være undgået.

Herunder har vi listet de væsentligste fordele op i punkter:

  • Sikkerhed for at eftersyn overholdes
  • Altid overblik over jeres tekniske udstyr og dets vedligeholdelsesstatus
  • Reduktion af produktionsstop og ulykker
  • Effektiv booking og administration af udstyr
  • Spar tid ved service og eftersyn via den tilhørende app
  • Effektiv instruktion af medarbejdere med maskininstruktioner gemt i systemet
     

Tilfredse brugere

En af vores tilfredse brugere af SOSWEB og modulet “Teknisk udstyr” siger følgende om, hvad det bl.a. har givet til deres virksomhed:

Rasmus Revsbæk Hansen, Produktionschef DS Stålprofil:

”Tidligere havde vi et selvlavet excel-ark med oversigter over vores udstyr og maskiner. Her foregik intet automatisk, og vi skulle huske på, hvornår der skulle foretages eftersyn og anden vedligeholdelse. Det blev vi ret trætte af”.

”Nu er vores udstyr lagt i SOSWEB med vedligeholdelsesintervaller og notifikationer sat op, og dermed slipper vi selv for at skulle huske, hvornår der skal foretages eftersyn m.m.
Det er virkelig rart, for det giver mere ro i hverdagen, at vi er sikre på, der er styr på det. Vi får mere tid til at koncentrere os om produktionen og at drive forretningen i det hele taget.”

”En anden stor fordel, jeg ser med modulet Teknisk udstyr, er, at alle dokumentationer på service, instruktioner m.m. på de enkelte maskiner også ligger i systemet, så alt er samlet ét sted i stedet for i en masse forskellige ringbind eller mapper på computeren.
Det er overskueligt og hurtigt at finde frem i systemet i stedet”.


NYHED: Få besked, når der bookes udstyr

Modulet “Teknisk udstyr” indeholder også en funktion, hvor blandt andet fælles udstyr kan bookes – også når I er på farten via app’en.

Vi har for nylig forbedret modulet med en funktion, der gør det muligt at give besked til udvalgte brugere, når der bookes udstyr.

Dette betyder, at I nemt kan koordinere brugen af fællesudstyr, undgå dobbeltbookinger, og sikre at udstyret altid er tilgængeligt, når det skal bruges.

 

Få en gratis og uforpligtende demo af SOSWEB

Tag det næste skridt mod en mere effektiv og sikker administration af jeres tekniske udstyr.
Vores SOSWEB-konsulent, Mikkel, er klar til at give dig en gratis demonstration af, hvordan I med fordel kan anvende SOSWEB, både i forhold til jeres tekniske udstyr, men også til meget andet af jeres arbejdsmiljøarbejde. Kontakt Mikkel på 25 29 28 12 eller mim@avidenz.dk.

Du kan også læse mere om SOSWEB her.

Avidenz A/S
Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28124341

Kontaktperson

KML
Kristina Munch Larsen
Kommunikations- og marketingmedarbejder
kml@avidenz.dk

Send til en kollega

0.062