23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimér indeklimaet med FIXSCREEN® MINIMAL SOLAR fra Renson

Moderne bygninger har et stigende antal vinduer, og med den øgede brug af energieffektive 3-lags glas er varme fra solens stråler blevet en udfordring. For at sikre et behageligt og produktivt indeklima på arbejdspladser er det vigtigt at finde den rette balance mellem naturligt lys og varmebeskyttelse. Her kommer FIXSCREEN® MINIMAL SOLAR fra RENSON ind i billedet som en effektiv og elegant solafskærmningsløsning.

Effektivitet og æstetik i ét

FIXSCREEN® MINIMAL SOLAR er en innovativ solafskærmning, der drives af solenergi. Denne løsning eliminerer behovet komplicerede installationer, hvilket gør den til en plug-and-play løsning, der fungerer fra det øjeblik, den er monteret. En mindre kassette giver et diskret udseende, der smelter sammen med bygningens arkitektur, og den fleksible placering af solcellen sikrer optimal eksponering for sollys selv på overskyede dage.

Robusthed og holdbarhed i al slags vejr

FIXSCREEN® MINIMAL SOLAR er designet til at modstå selv de hårdeste vejrforhold. Produktet kan modstå vindhastigheder på op til 130 km/t, hvilket gør det særligt velegnet til facader i vindudsatte områder. Den høje slidbestandighed sikrer, at lakering og overfladebehandlinger forbliver intakte, selv under påvirkning af vind, sand og salt. Med 10 års garanti på lakeringen og 5 års garanti på motoren er du sikret en langtidsholdbar løsning.

Beskyt indeklimaet uden at miste udsynet

En af de væsentligste fordele ved FIXSCREEN® MINIMAL SOLAR er, at den bevarer udsynet udad, mens den effektivt forhindrer overophedning indendørs. Solafskærmningen gør det muligt at nyde naturligt dagslys samtidig med, at den forhindrer overophedning af rummet. Samtidig giver produktet et privatlivsfilter, hvor det er svært at kigge ind udefra, men nemt at se ud indefra.

Med en dækning på op til 10 m² kan FIXSCREEN® MINIMAL SOLAR beskytte store vinduespartier effektivt. Dette overgår mange andre produkter på markedet, hvilket gør den til en ideel løsning for virksomheder, der ønsker at optimere deres energiforbrug og indeklima.

Sundt indeklima med FIXSCREEN® MINIMAL SOLAR

FIXSCREEN® MINIMAL SOLAR fra RENSON er mere end bare en solafskærmning – det er en innovativ løsning, der kombinerer energieffektivitet, æstetik og holdbarhed. Ved at vælge denne solcelledrevne teknologi kan virksomheder skabe et optimalt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne beskyttes mod solens varme samtidig med, at de nyder godt af naturligt dagslys. Læs mere på vores hjemmeside lige her

 

KH Trade A/S
Theilgaards Alle 3a
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK44706105

Send til en kollega

0.062