23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikrere byggepladser med SafeWay lastbilrækværk

Hos BGFIX er mottoet enkelt men kraftfuld: "Sikrere byggepladser tryggere mennesker." BGFIX mener, at sikkerhed på byggepladsen ikke bare er et mål, men en nødvendighed, og deres produkter lever op til det løfte.

SafeWay lastbilrækværk


BGFIX SafeWay lastbilrækværket er designet som et faldhindrende produkt, der sikrer arbejderne, der er med til at aflæsse elementer på byggepladserne. Dette rækværk er udviklet med fokus på sikkerhed og effektivitet, som gør det til en god tilføjelse af ethvert byggeprojekt, der involverer lastbilaflæsning.


Når lastbilen ankommer til byggepladsen med elementer, er det vigtigt at sikre, at arbejdet udføres sikkert og uden risiko for faldulykker. Med SafeWay lastbilrækværket kan arbejderne trygt og sikkert udføre deres opgaver, da rækværket effektivt forhindrer fald fra lastbilen.

Funktioner og fordele ved SafeWay lastbilrækværk

  • Robust konstruktion: Rækværket er bygget af holdbare materialer, der sikrer lang levetid og effektiv beskyttelse.
  • Nem installation: Det er designet så det let at montere og justere, hvilket gør det hurtigt og enkelt at opsætte på byggepladsen.
  • Fleksibilitet: Rækværket kan tilpasses forskellige typer af lastbiler og elementer, hvilket gør det alsidigt og brugervenligt.
  • Forbedret sikkerhed: Ved at forhindre faldulykker bidrager SafeWay lastbilrækværket til et tryggere arbejdsmiljø, hvilket øger produktiviteten og mindsker risikoen for arbejdsrelaterede skader.

 

SafeWay er fremtidens sikkerhed

SafeWay-produkterne er ikke kun designet til at opfylde sikkerhedsstandarder, men også til at sætte nye standarder for fremtiden. Hos BGFIX arbejder de konstant på at forbedre og udvikle produkterne for at sikre, at deres kunder altid har adgang til de bedste og mest pålidelige sikkerhedsløsninger.

Kontakt BGFIX i dag på https://www.bgfix.dk/kontakt-os/ for at høre mere om, hvordan deres SafeWay-serie, herunder deres specialdesignede lastbilrækværk, kan gøre din byggeplads sikrere. Læs mere på https://www.bgfix.dk/.

BGFIX Danmark ApS
Sydvestvej 67
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39174197

Kontaktperson

Nickals Bjørstrup Larsen
Salg og marketing
+45 53739546 nbl@bgfix.dk

Send til en kollega

0.093