23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejde mellem akademia og industri styrker fremtidens byggebranche

Vejen til holdbare løsninger kræver interdisciplinære fremgangsmåder. Det er en af de ting, der står klarest, når vi skal løse fremtidens problemer i byggebranchen.

Samarbejde er helt grundlæggende for at udvikle og implementere innovative løsninger, der kan hjælpe os med at tackle problemer med f.eks. genanvendelsesprocesser, affaldshåndtering og de lovmæssige krav til nye materialer og produktcertificering.

Fra forskning til anvendelse

”En af de største fordele ved et tæt samarbejde mellem universiteter og industrien er den effektive overførsel af viden og teknologi. Universiteterne er ofte epicentre for forskning og udvikling, mens industrien har den praktiske ekspertise og know-how til at implementere nye teknologier” fortæller Jennifer Anette Canul Polanco, der arbejder med teknologiudvikling hos Teknologisk Institut.

Samarbejde skal sikre, at de nyeste forskningsbaserede tilgange hurtigt bliver omsat til praktiske løsninger, der kan anvendes i byggebranchen.

”Det gør faciliteringen af sådanne samarbejder til helt essentielt. Det er også en af de helt store grunde til, at jeg deltager på konferencen ’Waste 2 Material in Construction for Young Researchers and Professionals’, der afholdes af DTU” fortæller hun. 

Hvorfor deltage?

Konferencen skal fungere som en vidensbro, der har til formål at udvide unge forskeres karrieremuligheder, samtidig med at den fremmer dialog, forskning, netværk og samarbejde mellem professionelle fra både den akademiske verden og industrien.

”På konferencen vil jeg holde oplæg og præsentere nogle af de nyeste F&U projekter, vi har indgået hos Teknologisk Institut. Min forhåbning er, at det kan fungere som inspirationskilde til fremtidens samarbejde mellem vidensinstitutioner og industrien” fortæller Jennifer Anette Canul Polanco og fortsætter,

”Udover mit oplæg deltager jeg også aktivt i en paneldebat, hvor vi vil diskutere konkrete emner af relevans for byggebranchen. Det skal give yderligere mulighed for at udforske, hvordan vi bedst integrerer nye teknologier og forskningsresultater i praktiske løsninger, der kan anvendes i industrien”. 

Tilmeldingsinformation

Konferencen afholdes på DTU d. 11 – 13. september 2024. Det koster 2000 kr. at deltage, og tilmeldingen åbnede d. 3. juni. Du kan læse mere om konferencen på linket her:  https://dtu.events/wastetomaterialsinbuildingandconstruction.

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.063