23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udstilling på Vejforum 2023

Hvis du ønsker at få en stand på Vejforum 2023, vil vi gerne høre fra dig. Besvar vores spørgeskema, så vi ved, hvor du godt kunne tænke dig at stå på udstillingen i år. Og du kan også foreslå et indlæg på Vejforum.

Vejforum er den største nationale konference for ledere, medarbejdere og forskere i vejsektoren. Den afholdes en gang om året på Hotel Nyborg Strand. Her har du mulighed for at præsentere den nyeste viden og dine praktiske erfaringer for hele den danske vejsektor.

For vej- og trafiknørder er Vejforum et slaraffenland af gode tilbud. Og Vejforum 2023 bliver ingen undtagelse. Man kan sige, at Vejforum er videndeling sat på formel. Vi forventer flere end 1.000 deltagere, 60 udstillere, 44 sessioner og workshops, og det giver deltagerne rig mulighed for at få nye faglige input fra stort set alle hjørner af branchen. 

På udstillingen viser vejsektorens leverandører deres specialer frem og bidrager til en varieret og  stærk konference.

Tag en tur rundt på udstillingen og hør om alle de nye og spændende ting, der sker i sektoren. Du får måske en god aftale eller en ny kontakt med hjem, som du vil få glæde af i mange år frem.

Hvis du ønsker at få en stand på Vejforum 2023, vil vi gerne høre fra dig. Besvar vores spørgeskema, så vi ved, hvor du godt kunne tænke dig at stå på udstillingen i år. 

Udfyld spørgeskema senest den 11. juni

Spørgeskemaet vil være tilgængelig i uge 16 – 23, og udsendes til alle, der modtager VEJ-EU's nyhedsbrev. Gør du ikke allerede det, kan du tilmeld dig her:

Tilmeld nyhedsbrev

Vejforums hjemmeside.

Besvarelsen af undersøgelsen er ingen garanti for, at dit firma kan få en stand på Vejforum, men det er nødvendigt, så vi kan planlægge udstillingen bedst muligt.

I uge 24 vurderer vi interessen og dine muligheder for at få en stand på Vejforum, og vi sender et tilbud på en konkret stand senest den 20. juni, hvis vi kan tilbyde dit firma en stand. Ved fordelingen af stande søger vi at imødekomme firmaernes ønsker i det omfang, det er praktisk muligt.

Du kan læse meget mere om udstillingen og dine muligheder for at få en stand på hjemmesiden:

Udstilling på Vejforum 2023

Vi er ved at gøre klar til Vejforum 2023

I disse dage er vi ved at gøre klar til Vejforum 2023. Hvis du vil holde et indlæg på Vejforum kan du frem til den 20. maj sende dit forslag til os.

Så afsøg nu mulige oplæg til Vejforum 2023. Og hvis du deltager på en udenlandsk konference, kan du holde øje med, om der er et spændende og innovativt emne til Vejforum. Der er behov for flere indlæg med input udenfor landegrænsen.

Dit bidrag er afgørende for endnu en succes, så giv os dit bud på, hvad der er centralt i vejsektoren i dag og bliver det fremover. Vi lægger vægt på nyhedsværdi og efterspørger nye inspirerende indlæg og ny viden inden for Vejforums 8 temaer.

Sådan gør du, hvis du vil være indlægsholder

Rådgivere og entreprenører arbejder med internationale projekter og opfordres til at byde ind med forslag i et tværgående tema om internationalt udsyn.

Jeg glæder mig allerede til Vejforum 2023 – det kan kun blive godt!

  

 

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.078