23948sdkhjf
Del siden
Annonce

InfraLCA version 3.0 er nu lanceret – lær værktøjet af kende

Interessen for at bruge InfraLCA-værktøjet er stadig stigende i branchen, og med lanceringen af InfraLCA version 3.0 vil det behov kun stige yderligere.

Nu er InfraLCA nemlig i stand til at inkludere alle essentielle livscyklusfaser i projektet. Dermed kan InfraLCA nu udføre mere detaljerede beregninger, der i højere grad afspejler de reelle klima- og miljøpåvirkninger.
Der er stadige ledige pladser på kurset den 8. maj 2023, og hvis du er forhindret i at deltage denne dag, kan du i stedet tilmelde dig til kurset den 9. oktober 2023.

INDHOLD

På dette kursus undervises du i brugen af værktøjet, blandt andet ved brug af forskellige cases, som gennemgås og analyseres i InfraLCA.

Der tagesudgangspunkt i nyeste version af InfraLCA 3.0, der er blevet lanceret i foråret 2023. Den nye version indeholder en opdatering, så værktøjet kan håndtere miljøvaredeklarationer, der er lavet efter nyeste standard, hvor der indgår værdier for faserne omkring endt levetid for et produkt samt genbrugspotentiale.

InfraLCA er frit tilgængeligt på Vejdirektoratets hjemmesiden www.vd.dk/InfraLCA, hvor du også kan læse mere.

Værktøjet bruges nu til klimaanalyser hos en række forskellige aktører indenfor den danske infrastruktur- og anlægsbranche. Dette gælder både for opgørelse og analyser af nuværende CO2-udledninger og CO2-reducerende initiativer.

Kurset vil netop adressere dette ved at undervise i brugen af værktøjet, blandt andet ved brug af forskellige cases, som gennemgås og analyseres i InfraLCA.

 MÅLGRUPPE

Kurset er egnet for alle, der arbejder med anlægs- og infrastrukturprojekter herunder også kommunerne. Derfor udbydes kurset i samarbejde med Kommunernes Landsforening (KL). Der vil på kurset gennemgås analyser på vej- og kommuneområdet. Læs mere her: 

Deltageren forventes at have et overordnet indblik i InfraLCA, klimaanalyser og analysebehov i egen organisation.

Inden kurset kan materialet på www.vd.dk/infralca med fordel gennemgås.

 

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012

Kontaktperson

CDB
Christian Dunthorne Bille
+45 20604832 Christian@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.078