23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byg på viden frem for holdninger

Lær at afmærke efter gældende retningslinjer og øg sikkerhed og mobilitet

Danmark har verdens bedste vejafmærkning takket være et raffineret regelsæt, høj viden og godt samarbejde på tværs i vejsektoren. Men høj kvalitet kommer ikke af sig selv og kræver vedligeholdelse af vidensniveauet blandt bestillere, projekterende, myndigheder, udførende og leverandører. 

Lær at forstå meningen bag krav og forordninger i forbindelse med vejafmærkning. Det er den bedste forudsætning for at guide bilister til den ønskede adfærd. Sæt dig i brugernes sted så du kan give oplysninger i en passende kadence, og vær opmærksom på hvor mange informationer billisterne er i stand til at håndtere. 

Vejafmærkning - grundkursus
Grundkurset består af en en e-læring, der giver dig den grundlæggende viden om vejafmærkning. Er du helt ny inden for branchen, kan dette kursus være en hjælp, inden du skal på kurset Vejen som arbejdsplads.

Vejafmærkning - færdselstavler | 20. april | Nyborg Strand
Med fokus på anvendelse af færdselstavler lærer du gennem forelæsninger, gruppearbejde, demonstrationer, diskussioner og små opgaver at udforme og anvende færdselstavler.

Vejafmærkning - kørebaneafmærkning | 25. april | Nyborg Strand
Kurset lærer dig at slå op i bekendtgørelser og vejregldokumenter ved brug af kørebaneafmærkning. Kursets emner gennemgås ved vekslen mellem forelæsninger, gruppearbejde, demonstrationer, diskussioner og små opgaver.

Vejafmærkning - vejvisning | 2. maj | Nyborg Strand
På dette kursus går du i dybden med udformning og anvendelse af vejvisningstavler, og du lærer at slå op i bekendtgørelser og vejregeldokumenter.

 

 

 

 

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012

Kontaktperson

EK
Eva Kartholm
Sekretariatschef
+45 31640052 eva@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.062