23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt fra Vinge

I sommer mødtes repræsentanter fra 11 nordsjællandske kommuner.

Movia og Region Hovedstaden på Vinge Station i Frederikssund Kommune for at høre om byudviklingen i Vinge og for at se Vinge Station, som står i centrum for udviklingen.
 
Op mod 15.000 nye beboere forventes at flytte til området i løbet af de næste 10-15 år, og de kommende beboere får rig mulighed for trygt at kunne parkere deres cykler på stationens nye cykelparkeringspladser!

På pladsen foran stationen er der nemlig nu plads til 171 cykler i et åbent og oplyst område tæt på busholdepladser, supercykelsti og s-togstationen.

Elcykler kan blive opladt via solceller, og aflåste og overdækkede cykelparkeringspladser betyder, at man trygt kan efterlade sin cykel uden at frygte cykeltyve 

Cykelparkeringsprojektet er sat i verden for at fremme cyklismen i Frederikssund Kommune og er en del af kommunens ”Helhedsplan for Vinge Station”.

Atkins Danmark har for Frederikssund Kommune forestået puljeansøgning til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen og opnået støtte til projektet gennem ”Pulje til fremme af cykelparkering i forbindelse med kollektiv trafik”.

Efterfølgende har Atkins udført skitse- og detailprojektering af projektet og koordineret med projektets øvrige aktører. 

MobilityTech har skrevet om projektet her (kræver login): https://lnkd.in/ekadnx3B

Du kan også besøge vores hjemmeside, hvis du vil læse mere om projektet: https://lnkd.in/eeG-QhkK

SYSTRA Danmark A/S
Kay Fiskers Plads 10
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26048494

Send til en kollega

0.062