23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WK - KUA3 er afleveret til Bygningsstyrelsen

Bygningskomplekset KUA3, som Bygningsstyrelsen snart overdrager til Københavns Universitet Amager, har netop haft AB92-aflevering.

KUA3 skal efter planen stå klar til studiestart i februar 2017, og med den planlagte AB92-aflevering er processen godt på vej. Sammen med en lang række andre aktører har WK som teknikentreprenør været med til at opføre de ca. 48.000 m2 undervisningslokaler i op til fem etager. Arkitekturen er næsten magen til de to første byggeafsnit, KUA1 og KUA2, som blev taget i brug i hhv. 2001 og 2013. Det samlede KUA bliver et sammenhængende bygningskompleks på næsten 130.000m.

WK har som teknikentreprenør stået for alle de tekniske installationer - herunder EL, VVS og Ventilation. Vi har været glade for processen og er stolte af, at kunne aflevere vores arbejde på KUA3 - som kommer til at huse dels Det Humanistiske Fakultet, Det Juridiske Fakultet, Det Teologiske Fakultet, Det Informationsvidenskabelige Akademi og en afdeling af SYMBION, på Amager i København.

"Vi er utrolig glade for, at vi nu som planlagt har holdt AB92-aflevering. At vi holder tidsplanen skyldes et rigtig godt samarbejde mellem os som bygherre og entreprenører, håndværkere og Københavns Universitet. Bygningsstyrelsen ønsker derfor i dag at takke alle involverede parter for indsatsen og det tilfredsstillende resultat med at blive færdige til det planlagte tidspunkt for afleveringsforretningen," udtaler projektchef Jørn-Orla Bornhardt fra Bygningsstyrelsen.

Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73585511

Send til en kollega

0.078