23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Bertelsen & Scheving Arkitekter, Niras, Adserballe & Knudsen, Deas og Philips Lighting,
Bertelsen & Scheving Arkitekter

Jens Bertelsen, arkitekt og medindehaver af tegnestuen Bertelsen & Scheving Arkitekter, fylder 60 år i morgen.

Han var med til at grundlægge tegnestuen, der er specialiseret inden for kulturarv, i 2007. I 2012 blev Jens Bertelsen udnævnt til kongelig bygningsinspektør og blev dermed ansvarlig for en række af statens ejendomme, kongelige slotte og kirker. Han er endvidere medlem af Akademirådet og medlem af bestyrelsen for Det Danske Institut i Rom.

Senest har Jens Bertelsen blandt andet arbejdet med en omfattende transformation af hjørneejendommen Højbro Plads 4 i det centrale København, et projekt som er nomineret til Renover Prisen 2016.

Niras

Henrik Askanius, 37 år, er ansat som digital designer hos rådgivningsvirksomheden Niras. Han er uddannet civilingeniør og kommer senest fra en tilsvarende stilling i rådgivningsvirksomheden Cowi, hvor han har arbejdet de seneste ti år, kun afbrudt af en kort afstikker til Aarhus Kommune.

Henrik Askanius er specialist i at kommunikere ved hjælp af digitale værktøjer. Karrieren med at bruge 3D tog fart, da han visualiserede en miljøpåvirkningsvurdering for København-Ringsted banen i 2009. Siden har han udarbejdet materiale til over 100 lokalplaner og VVM-redegørelser.

I sin nye stilling hos Niras skal Henrik Askanius arbejde digitale præsentatiner af komplicerede projekter i forbindelse med lokalplaner, miljøvurderinger og VVM-redegørelser.

Henrik Askanius har tidligere boet og arbejdet i Australien.

Adserballe & Knudsen

Ane Vestbjerg, 34 år er ansat som kommunikationsmedarbejder i byggevirksomheden Adserballe & Knudsen i Farum.

Ane Vestbjerg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 2012 og kommer senest fra en stilling som content manager i Øresundsbro Konsortiet. Tidligere har hun arbejdet med kommunikation hos blandt andre modkoncernen Bestseller.

I sin nye stilling hos Adserballe og Knudsen skal Ane Vestbjerg især arbejde med at udvikle intern og ekstern kommunikation og øge kendskabet til virksomhedens kompetencer.

Deas

Tina Skou Hansen, 51 år, er tiltrådt som ny kundechef i ejendomsforvaltningsselskabet Deas’ afdeling for administration af ejerforeninger. Hun kommer fra en stilling som ejendomsadministrator i selskabet.

I sin nye stilling får Tina Skou Hansen det overordnede ansvar for at sikre tilfredse kunder samt fastholde et højt fagligt niveau og fortsat udvikle afdelingen.

Philips Lighting

Anders Langvad Runemalm, 45 år, er ansat som nordisk marketing manager hos belysningsproducenten Philips Lighting.

Han kommer fra IT-sektoren, hvor han senest har haft ansvaret for markedsføring hos Veeam Software .

I sin nye stilling hos Philips Lighting skal Anders Langvad Runemalm udforme en strategi for markedsføring af Philips-belysningsløsninger for det nordiske marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125