23948sdkhjf

Lystæpper øger brugersikkerhed og mindsker skader på elevatoren

Safeline har mere end 25 års erfaring med at udvikle og producere tilbehør til elevatorer. Virksomhedens første prioritet er sikkerhed, og den seneste tilføjelse til Safelines produktportefølje bidrager både til brugerens sikkerhed og elevatorens levetid.

Alle kan blive enige om, at en elevator skal være sikker. Det er en tillidsøvelse, hver gang vi stiller os ind i kabinen, vender ryggen til bagvæggen og trykker på displayet.

Hos Safeline har de specialiseret sig i at udvikle, producere og levere elevator-sikkerhed og med 25 års erfaring i branchen ved Safeline præcis hvilke produkter og services, der er behov for.

Safeline er en af de mest etablerede elevatorspecialister på markedet. De udvikler og producerer selv et stort udvalg af tilbehør til elevatorer på virksomhedens fabrik i Stokholm. Som noget nyt kan Safeline nu føje lystæpper til deres produktsortiment af bl.a. nødtelefoner og overvågningsprodukter.

Lystæpper giver sikkerhed

Safeline har tilføjet lystæpper fra Memco til deres produktsortiment. Lystæppet fra serien Panachrome fungerer som en ekstra sikkerhed, der skal forhindre, at brugeren bliver klemt, når dørene lukker. Lystæppet udsender et konstant grønt lys, når dørene er åbne, og blinker rødt når dørene lukkes. Lystæppet kan samtidig anskaffes i en 3D model, som har en sensor, der dækker op til en halv døråbning foran døren. På den måde åbner døren, når sensoren registrerer noget foran døren og ikke kun mellem dørene.

”Vi ser en stigende efterspørgsel på lystæpper i elevatorer. 3D modellerne fungerer ikke kun som en ekstra sikkerhed for brugeren, men det begrænser også skader på elevatoren. I indkøbscentre og lignende, bliver elevatordørene ofte bulede og beskadigede på grund af indkøbsvogne, der ikke lige nåede med ind, inden dørene lukkede. På den her måde åbner elevatordøren igen, inden vognen rammer døren, og man undgår skader på elevatoren,” siger Claus Helman Honner, CEO Safeline Danmark.

Vi ser en stigende efterspørgsel på lystæpper i elevatorer. 3D modellerne fungerer ikke kun som en ekstra sikkerhed for brugeren, men det begrænser også skader på elevatoren. I indkøbscentre og lignende, bliver elevatordørene ofte bulede og beskadigede på grund af indkøbsvogne, der ikke lige nåede med ind, inden dørene lukkede. På den her måde åbner elevatordøren igen, inden vognen rammer døren, og man undgår skader på elevatoren Claus Helman Honner, CEO Safeline Danmark.

Danmarks bedste support

Safeline har et stort fokus på at tilpasse deres sortiment til markedets behov. Derfor udvikler de selv løbende nye produkter og tilføjer ligeledes nye produkter fra samarbejdspartnere til deres produktsortiment.

Udover virksomhedens fokus på innovation og nye produkter, har Safeline også et værdisæt, der handler om at være en pålidelig og stabil aktør for både kunder og samarbejdspartnere.

”Vi har været i branchen i mere end 25 år, så mange af vores samarbejdspartnere har vi arbejdet med i rigtig mange år. Det giver os et indgående kendskab til deres produkter, og de kender til vores tilgang til service. Vi ønsker samarbejder, der bygger på gensidig tillid og respekt, og vi bestræber os på altid at levere Danmarks bedste support, både til kunder og leverandører. Derfor tager vi altid telefonen – også i weekenderne,” siger Claus Helman Honner, med smil i stemmen.

Safelines produkter kan nemt installeres i alle elevatormærker, og hvis installationen eller driften mod forventning driller, kører Safeline gerne ud og møder kunderne on-site. Safeline tilbyder også undervisning til installatører, inden de valgte produkter skal installeres.

Lige nu arbejder Safeline på at udvide produktsortimentet til at imødekomme flere handicappede brugeres behov. Løbende har virksomheden et stort fokus på den digitale omstilling, og arbejder aktivt på at få alle protokoller gjort digitale.

SAFELINE:

Safeline har mere end 100 medarbejdere fordelt på 25 lande

Safeline har installeret mere end 300.000 elevatortelefoner over hele verden

Safeline er en svensk virksomhed med egen fabrik i Stokholm

Læs mere om Safeline på www.safeline-group.com

Kilde: Safeline

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093