23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Måneden, der gik.. April

April har været en solid måned for Nordjysk Lift, hvor vi har haft tilføjelser af flere nye maskiner til vores sortiment samt deltagelse i spændende og udfordrende projekter. Derudover er der gode nyheder angående vores deltagelse i E-handelsprisen. Lad os tage et nærmere kig på en april måned, som har bragt mange gode ting for Nordjysk Lift.

Nordjysk Lift i E-handelsprisens finale

April måned startede ganske positivt ud. Dansk Erhverv kunne løfte sløret for, at Nordjysk Lift gik videre fra E-handelsprisens top 20 og dermed nåede finalen og er blandt Danmarks top 5 e-handelsvirksomheder i 2024. Efter at være blevet anerkendt som en af de 20 bedste i kategorien “Bedste B2B-virksomhed med online omsætning under 200 mio. kr.”, har vi skubbet vores grænser endnu længere. Det er prestigefyldt for os, og det er en anerkendelse af vores fortsatte engagement i at levere fremragende service og produkter til vores kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at opretholde vores høje standarder og fortsætte med at levere førsteklasses løsninger til vores kunder i fremtiden.

Nye maskiner i sortimentet

April måned bød på spændende nyheder til vores sortiment. Vi er altid på udkig efter forbedringer og måder hvorpå, vi kan blive bedre til at dække flere behov for vores kunder. Derfor er det en fornøjelse for os, at kunne løfte sløret for de nyindkomne maskiner, der fremover skal bidrage til noget endnu større og meningsfuldt. Lad os tage et kig på april måneds nyheder i maskineriet.

  1. Sennebogen 613E teleskopisk kran på bælter: Vi har udvidet vores sortiment af Sennebogen maskiner med den solide 613E teleskopiske kran på bælter. Denne maskine tilbyder en løftekapacitet på op til 16 tons og en imponerende løftehøjde på 18,8 meter. Med dens stærke Stage-V motor og store bælter er den veldesginet til at tackle nogle af de største og mest udfordrende opgaver.
  2. LGMG AR14J – 16 m bomlift med knækarm: En anden spændende tilføjelse til vores sortiment er LGMG AR14J bomlift med knækarm. Denne bomlift har en fordelagtig arbejdshøjde på 16 meter og en platformskapacitet på 230 kg. Med dens terrængående dæk og horisontale rækkevidde på 7,67 meter er den perfekt egnet til en bred vifte af arbejdsopgaver.
  3. LGMG AR16J – 18 meter bomlift med knækarm: Vi har også introduceret LGMG AR16J bomlift med knækarm til vores sortiment. Bomliften har en arbejdshøjde på 18 meter og en platformskapacitet på 230 kg. Med dens gode horisontale rækkevidde på 9,39 meter og terrængående dæk er den velegnet til større projekter, der kræver ekstra rækkevidde og kapacitet.
  4. LGMG AR20J – 22 meter bomlift med knækarm: Vi havde fornøjelsen af en tredje, ny bomlift til sortimentet. Den tredje er en LGMG AR20J bomlift med knækarm. Med en arbejdshøjde på 22 meter og en platformskapacitet på 260/350 kg er denne stærke bomlift ideel til store højdeopgaver. Med dens formidable horisontale rækkevidde på 12,37 meter og terrængående dæk er den perfekt egnet til mange forskelligartede opgaver, ude og inde.
  5. 2 x Komatsu PC138US gravemaskiner: Endelig har vi udvidet vores sortiment af gravemaskiner med to Komatsu PC138US modeller. Disse gravemaskiner er blevet tilføjet med forskellige konfigurationer, herunder en med fastmonteret rotortilt og en med aftagelig rotortilt. Med deres gode egenskaber som  høj gravekapacitet, skovlkapacitet og brydekraft er de klar til at tackle forskellige opgaver, der kræver styrke, fleksibilitet og effektivitet.

Projekter, i månedens løb

Som altid, sker der spændende ting, og vi er en del af nogle interessante projekter hver måned. April måned i Nordjysk Lift startede ud med et helt nyt samarbejde. Vi fik bl.a. testet to af vores Manitou bomliftes x-factor – vil du vide mere, så læs med herunder.

X-Factor finaleforberedelser
Nordjysk Lift havde æren af at være en vigtig del af forberedelserne til årets X-Factor finale. Vi leverede to Manitou bomlifte med knækarm; en 17 meters bomlift og 20 meters bomlift. Disse lifte skulle lette opsætningen af scenen og udstyret til dette års X-Factor finale. Med deres løftekapacitet og rækkevidde gjorde bomliftene forberedelserne hurtigere og mere effektive.

Gravemaskine til større projekt
Vores Case CX90D 9T gravemaskine blev udsendt til Brdr. Sommer for at hjælpe med et større projekt. Gravemaskinen blev anvendt til at udføre en række opgaver, herunder jordarbejde, udgravning og anlægsarbejde. Gravemaskinen har været afgørende for projektets videre succes.

Husk, at du kan følge med på vores Facebook og LinkedIn profiler, for at være opdateret på dag-til-dag nyheder om nye projekter og materiel i maj måned.

Nordjysk Lift ApS
Frederikshavnsvej 315
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34594643
P nummer: 1017739758

Send til en kollega

0.078